Wasadviezen

Wol

Merinowol is van nature antibacterieel, het is zelfreinigend. Lucht regelmatig, alleen wassen als dat nodig is. Was je wollen product met gelijke kleuren in de wasmachine op een wolwasprogramma. Gebruik wasmiddel voor wol of olijfoliezeep. Niet in de droger. Niet uitwringen en plat laten drogen. Droog de wol niet in direct zonlicht of in de buurt van een verwarmingsbron. Bewaar wolkleding voor bescherming tegen motten in een verzegelde plastic zak wanneer deze niet wordt gebruikt. Indien nodig raden we aan om wollen kleding te behandelen met wolconditioner om de zachtheid en het vermogen om vocht te absorberen te behouden.

 

Pittenzak Warmtemaantje

Pittenzak gevuld met kersenpitten: Handwas zonder wasmiddel of in de wasmachine in een waszakje met een geurloos mild wasmiddel op maximaal 30 graden. Was met gelijke kleuren. Daarna goed laten drogen. Dit drogen kan even duren, af en toe de pittenzak opschudden versnelt het droogproces.

 

Tricot/velours

Op 30 graden wasbaar in de wasmachine met een mild wasmiddel. Niet in de droger, liefst plat laten drogen om de vorm te behouden. Was met gelijke kleuren.

 

De waardering van naturalcosykids.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 10.0/10 gebaseerd op 5 reviews.