Over mij

Als moeder van vier kinderen en met ruim 20 jaar ervaring in de kinderverpleegkundige (thuis)zorg, ben ik me bewust hoe belangrijk een ‘warm nest’ voor de optimale groei van een kind is. Net zoals bij bijna elk kind, kreeg ook mijn jongste in de eerste maanden van haar leven te maken met vervelende buikkrampjes. Als oplossing ontwikkelde ik een warmte-pittenzak in de vorm van een maan, speciaal ontworpen om op haar buikje te leggen en verlichting te bieden tegen de krampjes.

Na een aantal jaren ervaring in het zelf kleding naaien voor mijn eigen kinderen en het runnen van een webshop met speelpittenzakjes, besloot ik het warmte pittenzakje “Warmtemaantje” aan te bieden in de webshop. Dit bleek een groot succes te zijn, en vanaf begin 2021 hebben talloze kinderen (en ouders) mogen  ervaren hoeveel comfort het Warmtemaantje biedt.

Al snel voegde ik de Buideltops toe, waarmee pasgeboren baby’s vanaf dag één op een comfortabele manier huid-op-huidcontact kunnen ervaren. De wens om de webshop uit te breiden naar meer producten die aansluiten bij de kernwaarden – geborgenheid, veiligheid, rust, verbondenheid en comfort voor moeder en kind – resulteerde in de groei van warmtemaantje.nl tot Natural Cosy Kids. Ontdek onze collectie en creëer een warme en geborgen omgeving voor jou en je kleintje.

Liefs, Marieke

img 5374

Onze missie

Natural Cosy Kids staat voor liefdevolle connectie tussen ouder en kindje met behulp van duurzame, natuurlijke en waardevolle producten.

Natural:

  • Natuurlijke Materialen: Geniet van de zachtheid op het tere huidje van je baby of kind met onze natuurlijke materialen, die niet alleen comfort bieden maar ook milieuvriendelijk zijn.
  • Natuurlijke Producten: Onze producten zijn niet alleen vervaardigd uit natuurlijke materialen, maar vormen ook een ‘vanzelfsprekende’ keuze voor zowel moeder als kind.

Cosy Kids:

  • Laat de connectie en liefde tussen jou en je kindje centraal staan. Onze producten bij Natural Cosy Kids zorgen ervoor dat jouw kindje zich geliefd en geborgen voelt. Ontdek de warmte en comfort die onze producten bieden, waardoor elk moment speciaal wordt voor jou en je kleintje.

hierom kiezen onze klanten voor ons

Bij Natural Cosy Kids staat de focus op duurzame materialen, hoogwaardige kwaliteit en het ultieme comfort voor de kleintjes. Elk product is vervaardigd uit premium materialen die niet alleen duurzaamheid garanderen, maar ook zorgen voor een langdurig en comfortabel gebruik. Ontdek onze collectie voor een bewuste keuze in duurzaamheid en comfort voor jouw kinderen.

IMG 2760

Ervaar de liefdevolle connectie met jouw kindje

En laat je kindje groeien 🌱

De waardering van naturalcosykids.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 10.0/10 gebaseerd op 5 reviews.