IMG 4385

Adres: 
Oldengaerden       7944 RV Meppel 
(geen bezoekadres) 

KVK: 83314601
BTW: NL003803877B69

Contact

Veelgestelde vragen

Het kan wel eens voorkomen dat u een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien dat er een andere reden is, waarom u de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, u heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.
U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via hello@naturalcosykids.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.
Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te gebruiken, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.
 
Product ruilen?
Wilt u uw product ruilen? Dat is helemaal geen probleem. U kunt hiervoor contact opnemen via het contactformulier of via de mail. Wel draagt u zelf de kosten voor terugzending van het product.

GEBRUIKSAANWIJZING MAGNETRON

 • Verwijder de hoes.
 • Besprenkel het Warmtemaantje voor verhitting met wat water om uitdroging van de pitten te voorkomen.
 • Opwarmen: 30 seconden tot 45 seconden op maximaal 600 watt. Leg het Warmtemaantje op een schoon bordje, op het draaiplateau in de magnetron.

   Let op: niet op een rooster opwarmen. Zorg dat het Warmtemaantje niet met etensresten in aanraking komt, dit kan schroeiplekken veroorzaken. Volg de gebruiksaanwijzing van de magnetron.

 • Check of de temperatuur na het opwarmen niet te heet is voor je kindje. Dit kun je doen door het Warmtemaantje tegen de binnenkant van je pols te voelen.
 • Gebruik het Warmtemaantje niet zonder hoes en niet op de blote huid.

 

GEBRUIKSAANWIJZING OVEN

 • Verwijder de hoes.
 • Besprenkel het Warmtemaantje voor verhitting met wat water om uitdroging van de pitten te voorkomen.
 • Opwarmen: 10-15 minuten op 75 graden. Leg het Warmtemaantje op een ovenvast bord of schaal.                          
  Let op: niet direct op een rooster, bakplaat of metaal opwarmen. Zorg dat het Warmtemaantje niet met etensresten in aanraking komt, dit kan schroeiplekken veroorzaken. Volg de gebruiksaanwijzing van de oven.
 • Na de eerste 10 minuten verwarmen het kussentje opschudden en daarna eventueel nog maximaal 5 minuten verwarmen.
 • Check of de temperatuur na het opwarmen niet te heet is voor je kindje. Dit kun je doen door het Warmtemaantje tegen de binnenkant van je pols te voelen.
 • Gebruik het Warmtemaantje niet zonder hoes en niet op de blote huid.

 

GEBRUIKSAANWIJZING KOELKAST/VRIEZER

Het Warmtemaantje kan ook als coolpack gebruikt worden.

 • Leg het Warmtemaantje met hoes in een doek of afgesloten zak minimaal 1,5 uur in de koelkast of vriezer.
 • Het Warmtemaantje kan langere tijd blijven liggen.
 • Let op: laat het Warmtemaantje eerst op kamertemperatuur komen voordat je het opwarmt.

 

VEILIGHEID

Het Warmtemaantje is geen speelgoed. Daarom kinderen onder toezicht het Warmtemaantje laten gebruiken ivm warmte en verstikkingsgevaar door kleine onderdelen (kersenpitjes).

Het Warmtemaantje XL is te zwaar voor het babybuikje. Gebruik hiervoor het ‘standaard’ model van circa 175-200 gram.

Elk Warmtemaantje wordt met zorg en aandacht met de hand gemaakt. Het is een gebruiksvoorwerp en dat maakt dat het product onderhevig is aan slijtage. Controleer regelmatig op gebreken en gebruik het niet meer wanneer het slijtage vertoont of branderig ruikt.

De kersenpitten zijn op een biologische wijze gereinigd, er zijn geen schadelijke stoffen aan te pas gekomen.

De stoffen die gebruikt worden bestaan uit minimaal 95% (biologisch) katoen, voorzien van een GOTS-certificaat en/of Oekotex-certificaat.

 

WASADVIES

Pittenzak: Handwas zonder wasmiddel of in de wasmachine in een waszakje met een geurloos mild wasmiddel op maximaal 30 graden. Daarna goed laten drogen. (Dit kan even duren, af en toe de pittenzak opschudden versnelt het droogproces.)

Hoesje tricot en velours: In de wasmachine met een mild wasmiddel op 30-40 graden, Niet in de droger.

Hoesje wol: met wolwasmiddel in de wasmachine op een wolwasprogramma. Niet in de droger. Niet uitwringen en plat laten drogen.

Aangepast: november 2023

GEBRUIK

 • doe de buideltop over je bovenlichaam en trek naar beneden tot over je navel
 • leg de baby op je borst
 • trek de Buideltop omhoog over het kindje tot onder de oortjes
 • let op dat de baby er niet in weg zakt en het neusje naar boven wijst (snuffelpositie)
 • de Buideltop is bedoeld voor een zittende tot half liggende houding
 • het is geen draagdoek dus niet bedoeld om mee te lopen

 

Voel tijdens het buidelen de verbinding met je kindje. Jouw hartslag en stem zijn al vertrouwd vanuit de baarmoeder.

Tijdens het buidelen kan je pasgeboren of prematuur geboren baby ontspannen op jouw blote bovenlichaam. De buideltop biedt daarbij warmte en geborgenheid. Je hebt je handen vrij en kan zo optimaal genieten van het moment met je baby. Probeer het buidelen minimaal een slaap- voedingscyclus vol te houden voor het optimale effect.

 

Nog een aantal voordelen van buidelen:

 • helpt lichaamstemperatuur van de baby te reguleren, hierdoor verliest het minder energie
 • vermindert stress, bevordert slaap en groei
 • stimuleert productie moedermelk en drinken aan de borst
 • Er komt oxytocine vrij (knuffelhormoon), wat een positief effect heeft op je stemming

 

Ook papa’s kunnen buidelen en gebruik maken van de Buideltop

Bestellingen worden doorgaans binnen 1-3 werkdagen verwerkt en verzonden. Verzendtijden variëren afhankelijk van uw locatie, maar de meeste bestellingen worden binnen 1-2 weken geleverd.

Ja, u ontvangt een trackingnummer via e-mail zodra uw bestelling is verzonden.

Als uw bestelling beschadigd aankomt, stuur ons dan binnen 3 werkdagen na ontvangst van uw bestelling een foto van de schade per e-mail. We zullen het item vervangen of een terugbetaling geven.

Ja, we bieden internationale verzending aan. Verzendtijden en kosten variëren afhankelijk van uw locatie.

Stuur ons zo snel mogelijk een e-mail als u een bestelling wilt annuleren. Als uw bestelling nog niet is verzonden, zullen we een terugbetaling geven.

Ja! Op dit moment zijn een geselecteerd aantal Warmtemaantjes beschikbaar voor wholesale.

Zou je het Warmtemaantje ook aan jouw winkel of webshop willen toevoegen? Laat dan even een berichtje achter via het contactformulier. Ik neem da zo snel mogelijk comtact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

De waardering van naturalcosykids.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 10.0/10 gebaseerd op 5 reviews.